دسر کیک خرما با شکلات

خرما بدون هسته و له کرده 160 گرم
کره خرد شده 250 گرم
آب 430 میلی لیتر یا 4/3. 1 پیمانه
شکر 220 گرم
پودر کاکائو 35 گرم یا 3/1 پیمانه
آرد سفید 250 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
مغز بادام یا پسته بصورت دلخواه
طرز تهیه :
در ظرف گودی خرما و کره و آب و شکر و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا کره و شکر حل شوند بعد آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید در قالب 30 *20 سانتی متر در فر 180 درجه یا 350 درجه فارنهایت بگذارید تا بپزد