پيراشكي گوشت

مواد لازم:

شیر                                  1 پیمانه

روغن مایع                          1 پیمانه

تخم مرغ                             1 عدد

بکینگ پودر                         1 قاشق چای خوری

نمک                                 1 قاشق چای خوری

آرد                                   به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن           به میزان لازم

مواد لازم میانی:

گوشت چرخ کرده                                         250 گرم

پیاز                                                         1 عدد

قارچ                                                         150 گرم ( در صورت دلخواه )

هویج رنده شده                                             1 عدد  ( در صورت دلخواه )

رب گوجه فرنگی                                           2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه کاری                  به میزان لازم

آب                                                           2/1 پیمانه

آويشن                                                      1 قاشق چايخوري

طرز تهيه:

شير، روغن مايع ، تخم مرغ را با هم مخلوط كرده بكينگ پودر و نمك را به آن اضافه كنيد آرد را كم كم به مواد اضافه كنيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد خمير را نيم ساعت استراحت دهيد در اين فاصله مواد مياني خمير را آماده كنيد پياز را خرد كرده كمي در روغن تفت دهيد تا سبك شود سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كرده كمي كه آب گوشت كشيده شد هويج رنده شده را اضافه كنيد و هم مي زنيد قارچ و رب گوجه فرنگي را اضافه كرده ودر آخر ادويه جات ( نمك فلفل ، آويشن ) را اضافه كنيد با يك دوم پيمانه آب اضافه كنيد در ظرف را بگذاريد و به مدت 10 دقيقه مواد بپزد خمير را روي يك سطح صاف باز كنيد قالب بزنيد و با يك قاشق مربا خوري از مواد گوشتي وسط خمير قرار داده و لبه هاي خمير را به هم  بچسبانيد مي توانيد هم در روغن سرخ كنيد يا در فر قراردهيد براي قرار دادن در فر روي آن زرده تخم مرغ ماليده و كنجد بريزيد مدت زمان در فر 180 ‍درجه به مدت نيم ساعت خواهد بود .