ترشی چغندر
مواد لازم :
چغندر ۱ کیلو
آب لیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری
گل پر ۱قاشق مرباخوری
سرکه ۱ کیلو
نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه :
چغندرها را بعد از شستشوی کامل و خشک کردن با پوست تکه تکه کنید هر تکه تقریبا ۶ میلی متر باشد .
سرکه و نمک را روی حرارت قرار دهید تا نمک کامل حل شود .
چقندر ها را درون یک شیشه ریخته و گل پر را بر روی چغندر ها ریخته و بعد سرکه را روی آنها بریزید تا حدی که روی چغندر ها را بپوشاند بعد در شیشه را محکم ببندید و در یک جای خنک قرار دهید و دو هفته بعد میل کنید .
نکته : در ازای هر یک کیلو سرکه، یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید
+ نوشته شده در دوشنبه چهاردهم آبان ۱۳۸۶ ساعت 9:35 توسط
|