مواد  لازم :

چغندر    ۱ کیلو

آب لیموی تازه   ۱ قاشق سوپخوری

گل پر    ۱قاشق مرباخوری

سرکه      ۱ کیلو

نمک  به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

چغندرها را بعد از شستشوی کامل و خشک کردن با پوست تکه تکه کنید هر تکه تقریبا ۶ میلی متر باشد .

سرکه و نمک را روی حرارت قرار دهید تا نمک کامل حل شود .

چقندر ها را درون یک شیشه ریخته و گل پر را بر روی چغندر ها ریخته و بعد سرکه را روی آنها بریزید تا حدی که روی چغندر ها را بپوشاند بعد در شیشه را محکم ببندید و در یک جای خنک قرار دهید  و دو هفته بعد میل کنید . 

 نکته : در ازای هر یک کیلو سرکه، یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید