سرکه سیب
مواد لازم :
سیب ۳ کیلو
آب جوشانده شده به میزان لازم
سرکه سیب ۱ لیتر
نمک ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۳۰۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا سیب ها را شسته و به چهار تکه تقسیم کنید و سیب ها را داخل دبه ای پلاستیکی بریزید .
آب در حال جوش را روی سیب ها بریزید به اندازه ای که روی سیب ها را بگیرد . در ظرف را ببندید و به مدت ۴ روز آن را در جای گرم قرار دهید . بعد از این مدت در ظرف را باز کنید و سیب ها را له کنید . سپس سرکه ، نمک و شکر را با هم مخلوط و بجوشانید و داغ روی سیب ها بریزید . در ظرف را محکم ببندید که هوا به داخل نفوذ نکند میتوانید از یک کیسه استفاده کنید . سپس ظرف را ۳۰ روز در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا سرکه برسد بعد از این مدت دوباره سیب ها را له کنید و از یک صافی عبور دهید و سرکه را بجوشانید و استفاده کنید
