مواد لازم :

 سیب                       ۳ کیلو                                           

آب جوشانده شده       به میزان لازم

سرکه سیب              ۱ لیتر

نمک                        ۲ قاشق غذاخوری 

شکر                       ۳۰۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا سیب ها را شسته و به چهار تکه تقسیم کنید و سیب ها را داخل دبه ای پلاستیکی بریزید .

آب در حال جوش را روی سیب ها بریزید به اندازه ای که روی سیب ها را بگیرد . در ظرف را ببندید و به مدت ۴ روز آن را در جای گرم قرار دهید . بعد از این مدت در ظرف را باز کنید و سیب ها را له کنید . سپس سرکه ، نمک و شکر را با هم مخلوط و بجوشانید و داغ روی سیب ها بریزید . در ظرف را محکم ببندید که هوا به داخل نفوذ نکند میتوانید از یک کیسه استفاده کنید . سپس ظرف را ۳۰ روز در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا سرکه برسد بعد از این مدت دوباره سیب ها را له کنید و از یک صافی عبور دهید و سرکه را بجوشانید و استفاده کنید