کیک بستنی
مواد لازم
کیک اسفنجی 20 سانتی
بستنی شاتوت یا توت فرنگی حدودا نیم کیلو
بستنی شکلاتی حدودا نیم کیلو
بستنی وانیلی حدودا نیم کیلو
طرز تهیه :
ابتدا از روی کیک یک لایه برداشته داخل کیک را خالی می کنیم بطوریکه به دیواره کیک آسیبی نرسد . یک لایه بستنی داخل کیک میگذاریم و رویش را با تکه های کیک اسفنجی می پوشانیم . یک لایه دیگر بستنی روی آن قرار داده این لایه بهتر است رنگی باشد ، لایه ای را که از روی کیک برداشتیم رویش قرار می دهیم کیک را همراه بستنی در فریزر قرار داده و با خامه فرم گرفته تزیین می کنیم .
+ نوشته شده در سه شنبه بیست و نهم بهمن ۱۳۸۷ ساعت 20:44 توسط
|