مواد لازم

کیک اسفنجی 20 سانتی 

 بستنی شاتوت یا توت فرنگی حدودا نیم کیلو 

 بستنی شکلاتی حدودا نیم کیلو 

 بستنی وانیلی حدودا نیم کیلو

 

 

طرز تهیه :

ابتدا از روی کیک یک لایه برداشته داخل کیک را خالی می کنیم بطوریکه به دیواره کیک آسیبی نرسد . یک لایه بستنی داخل کیک میگذاریم و رویش را با تکه های کیک اسفنجی می پوشانیم . یک لایه دیگر بستنی روی آن قرار داده این لایه بهتر است رنگی باشد ، لایه ای را که از روی کیک برداشتیم رویش قرار می دهیم کیک را همراه بستنی در فریزر قرار داده و با خامه فرم گرفته تزیین می کنیم .