کرم شیرینی دانمارکی
مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
شکر 120 گرم
نشاسته 1 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق سوپخوری
شیر 1 لیوان
کره 30 گرم
وانیل کمی
طرز تهیه :
نشاسته و آرد را در شیر حل کنید و روی حرارت قرار دهید 0 تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و کمی هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید 0 مواد را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود 0 سپس از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را بیافزایید و بعد از سرد شدن استفاده کنید 0
+ نوشته شده در شنبه بیست و ششم مرداد ۱۳۸۷ ساعت 18:56 توسط
|