شربت سکنجبین
شربت سرکه انگبین یاسکنجبین
مواد لازم :
شکر 1 کيلوگرم
آب 2 ليوان
سرکه 100 گرم
نعناع تازه 150 گرم
طرز تهیه :
شکر را در آب حل میکنیم و میگذاریم بجوشد سپس نعنا را در مخلوط در جال جوش قرار میدهیم تا عطر و طعم نعنا جذب شود(لازم نیست برگ نعنا را جدا کنید) سپس کم کم سرکه را اضافه میکنیم و میگذاریم شربت غلیظ شود در پایان شربت را از صافی رد کنید. معمولا در شربت خیار رنده شده هم میریزند که طعم بسیار عالی دارد .
+ نوشته شده در جمعه دوم اسفند ۱۳۸۷ ساعت 9:24 توسط
|